Organisasjonen disponerer Brekkestaul på Rauland som brukes til våre aktiviteter for veteraner og deres familier. 

Hytta kan disponeres av registrerte medlemmer i DRENGR for en symbolsk leiesum (kr 150,- pr. døgn) etter avtale når hytta ikke er i bruk av prosjektet. Hytta leies også unntaksvis ut til andre samarbeidspartnere.

 

Hytta ligger på ca 900 m.o.h. og er av enkel standard. I tillegg til to sengeplasser, er det gasskomfyr, vedovn og utedo. Det er i tillegg to sengeplasser i uthus som kan benyttes sommerstid (ikke vinterisolert). Vann hentes i bekken utenfor (eller tas med i dunker hjemmefra) og det er per i dag ikke innlagt strøm. Vi jobber med å få satt opp et enkelt solcelleanlegg som skal sikre strøm til de mest grunnleggende behovene.

 

Det disponeres fiskerett i seks fjellvann i nærheten, fiskekort og kart over disse finner du på hytta.

Hytta inneholder noe proviant, drikkevann, dyner og puter, kjøkkenutstyr, turutstyr etc, men i utgangspunktet tar den enkelte med alt han/hun trenger av mat og forbruksvarer, sovepose/sengetøy for eget opphold og tar all søppel med seg hjem igjen når man reiser fra hytta i rengjort stand.

 

Det er kun 10 minutter  kjøretid til Rauland sentrum med alle fasiliteter, butikker etc.

På sommerstid er det flotte turområder rundt hytta og kort vei før man er ved utkanten av Hardangervidda. På vinterstid ligger skiløypene i Silkedalen bare 3km unna.

Ta kontakt med oss hvis du er interessert i å booke hytta eller bare vil vite mer.

I utgangspunktet tillater vi bookinger på maksimalt 7 dager av gangen for å la alle medlemmer ha en mulighet til å bruke hytta.

 

Org.nr. 923 632 832

Huken 3A, 3921 Porsgrunn

Post: Postboks 306, 3901 Porsgrunn

© 2020 Veteranorganisasjonen DRENGR

Tlf: 466 67 856

kontakt@drengr.no

Vipps: 585430

Bank: 26103727145